Tulp Talent groeispurt

Career-Story-Interview

Een kort loopbaantraject, diepgaand en gericht op beweging en transformatie in je werk. Loop je aan tegen een motivatieprobleem, of een gemis aan focus en duidelijkheid in jezelf. Laat je dan bevragen in het CSI (Career Story Interview) en kom uit de tredmolen, wees je weer bewust wat je drijft in je leven en je werk.

Het CSI geeft je inzicht en kennis, een persoonlijk diepgaand verslag, een verhaal over jou met een motto en een plot! Het is gebaseerd op het werk van Dr. Mark Savickas. Uitgangspunt: het persoonlijk verhaal achter je CV verbinden met de keuzes waarvoor je staat. Je kijkt terug om goed te kiezen in de toekomst.

Inhoud: uitgebreid interview, verhalend advies op maat, nagesprek.

Een CSI kan je doormaken in alle levensfasen. De voorwaarde is dat je een actueel thema hebt in je “werkende” leven welke je wilt onderzoeken en dat je open staat voor vragen.

Na een Career Story Interview kan je een Groeitraject doen of ervoor kiezen om zelf verder aan de slag te gaan.

Aanmelden kan je doen door te bellen of te mailen of het contactformulier in te vullen. Onze eerste afspraak is informatief en kosteloos, we bespreken je vraag en ik geef je advies over de beste oplossing.

Kosten: 275,-

Ja, ik wil een Career Story Interview
Tulp Talent groeispurt

Ontwikkeladvies 45 plussers

In verschillende fasen van je leven is reflectie op je ontwikkeling belangrijk!

Waarom als 45 plusser?

 • Met plezier blijven werken
 • Tijdig inzetten van een gewenste ontwikkeling in je werk
 • Duurzame toekomst waarin werk een belangrijk onderdeel is
 • Uitkijken naar je werkende leven en niet aftellen tot je pensioen
 • Omdat je lang wil blijven werken, misschien wel zolang je leeft

Hoe werkt TulpTalent in dit traject;

 • Career Story Interview
 • Loopbaanopstelling
 • Ontwikkel-advies
 • Concreet actieplan

Het ministerie van SZW heeft een subsidie beschikbaar gesteld om een ontwikkeltraject aan te gaan voor mensen die werken in de volgende beroepen;

 • secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;
 • cateringmedewerkers;
 • verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel;
 • gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken;
 • buitengewoon opsporingsambtenaren, bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Strafvordering, toezichthouders en handhavers;
 • schoonmakers;
 • werkenden in het primair onderwijs;
 • werkenden in het middelbaar beroepsonderwijs en
 • ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

In 4 gesprekken zet je de grote lijnen uit voor de jou toekomst in werk en leven. En het is “gratis”, met waarde van 600,-! Behoor je tot bovenstaande werkende doelgroep en wil je op een plezierige manier aan de slag met je ontwikkeling, laat het mij weten.

Reviews 45 plus traject:

“Dit is voor iedereen die inzicht wil in zijn handelen en keuzes zou willen hebben. Als je open staat voor de manier van werken van Petra Muns, dat is persoonsgericht en niet via standaard lijstjes.”

“Inzicht en bewustwording in wat ik doe, wat ik zou kunnen doen in de toekomst en waarom keuzes wel of niet bij mij passen. De werkvormen waren goed gekozen en leverden heel snel veel resultaat op.”

“Petra heeft mij woorden gegeven waarom ik bepaalde keuzes maak of hoe het komt dat ik een bepaald gevoel bij situaties heb. Deze bewustwording heeft ervoor gezorgd dat ik nu met vertrouwen keuzes kan maken omdat ik weet dat ze bij mij passen.”

Ik wil informatie over een 45 plus traject
Tulp Talent groeispurt

Coaching met Insights

Coaching met Insights  is een goede keuze als je wilt je weten wat je persoonlijke communicatiestijl is. Ook als jij je afvraagt waarom het soms zo makkelijk verloopt in de samenwerking met de ene collega en moeizaam met de ander? Het geeft je inzicht en kennis zowel over jezelf als over de ander. Je krijgt een persoonlijke rapportage van Insights Discovery. Je gaat jezelf beter snappen en krijgt meer begrip en inzicht in de communicatiestijl van de ander

Inhoud: digitale vragenlijst, persoonlijk Insights Discovery rapport, 2 coachingsgesprekken gericht op jouw persoonlijke communicatievraag.

Een korte coaching met Insights, als je op zoek bent naar een blijvend inzicht in jezelf en de ander. Als je effectiever en constructiever wilt worden in je werk. Het is een waardevrije manier om te kijken naar verschillen tussen mensen en zal je helpen om steeds vanuit empathie en verbinding het contact met de ander aan te gaan. Ook zal je herkennen wat je zelf nodig hebt om optimaal te werken en te leven en daar tijd en ruimte voor maken.

Aanmelden kan je doen door te bellen of te mailen of het contactformulier in te vullen. Onze eerste afspraak is informatief en kosteloos, we bespreken je vraag en ik geef je advies over de beste oplossing.

Kosten: 295,- euro.

Ja, ik wil coaching met Insights